Buzz Monitor  

Buzz Monitor

Buzz Monitor

BuzzMonitor je novi revolucionarni servis koji se pojavio na našem tržištu. Omogućava praćenje i analizu društvenih mreža i kao takav prvi je servis ovog tipa u regionu.

Reč je o novom proizvodu kompanije Ninamedia koji je proslavio srpske programere, koji su radili na njegovom stvaranju. Za ovaj proizvod su već zaintersovane regionalne agencije, kako da ga koriste tako i da ga otkupe.

BuzzMonitor je aplikacija koja omogućava korisnicima da na lak način dođu do informacija od značaja koje se pojavljuju na popularnim globalnim društvenim mrežama poput Twittera i Facebooka. I ne samo to. Korisnici servisa će moći da pronađu sve informacije koje se nalaze na lokalnim portalima unutar vesti, članaka, ali i koje se kriju unutar komentara posetilaca na takve članke. Takođe omogućava pregled svih diskusija o kompaniji, brendu, konkurenciji,događajima političkoj partiji ili o pojedincu.  

Ovakav proizvod na našem tršištu nema konkurenciju jer nudi najviša moguća tehnološka rešenja, pouzdanu analizu veće količine podataka, kao i tačno izveštavanje, a sve to uz neverovatnu lakoću korišćenja korisničkog interfejsa.

Pored aplikacije, korisnicima BuzzMonitor servisa biće dostupan i profesionalni analitičar društvenih mreža koji će na osnovu postavljenih parametara i interesovanja definisati pojmove odnosno upite prema društvenim mrežama kao i grafike za prezentaciju rezultata kako bi sadržaj imao svoju pravu primenu u ukupnom poslovanju kompanije.

BuzzMonitor pokriva široko polje koje se zove internet u odnosu na zahteve korisnika.

Upotreba novog servisa omogućava kompletnu pokrivenost svega što se zove javnost i to je njegova najveća prednost. Zato ovaj proizvod menja celokupno poslovanje  kompanija, ali i pomera tržište klipinga na regionalnom nivou.

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas: +381 (21)475 4200

Poslednje vesti

Arhiva vesti