Poslednje vesti

Arhiva vesti

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Video

Klijenti o nama

Srba Jovanović
Srba Jovanović
 

Ovog meseca navršava se sedam punih godina od kako sam imao prvu saradnju sa agencijom NinaMedia.

Sedam godina kontinuirane profesionalne saradnje, o kojoj mogu zaista da kazem samo najbolje. Bilo kada sam se nalazio na poziciji u Saveznoj vladi, ili u multinacionalnoj kompaniji, ili bio direktor u panevropskoj konsultantskoj kuci za odnose s javnošcu... u svakom radu za instituciju, organizaciju ili klijenta koji je podrazumevao izveštaje o medijskim objavama i analize medijskih sadrzaja - NinaMedia je bila pravi partner u našem poslu.

Pored onoga što je uobičajeni obim usluga i saradnje, ljudi u agenciji NinaMedia bili su uvek spremni da ponude mnogo više. Sa razumevanjem i svešću o značaju posla kojim se bavimo, kao i svoje uloge u brizi o reputaciji, neretko su nam pružali dodatne izveštaje, analize i statistike objava koje su prevazilazile i po kvalitetu i po sadržaju i po značaju ono što bi se moglo očekivati od agencije koja je počela sa samo press-klipingom...
Vrhunska usluga, vredni i susretljivi ljudi, brza reakcija, rezultati.

Sarađivao sam naravno i sa drugim sličnim agencijama, cenim ih i znam da svaka od njih ima svoju jedinstvenu vrednu karakteristiku koju druge nemaju. Ali, NinaMedia ima više vrednih karakteristika ukupno posmatrano od svih ostalih na našem trzištu, i to nije moj subjektivni osecaj ili mišljenje: to je rezultat analiza koje smo obavljali pred svaki izbor kliping agencije za odredjenog klijenta, ili odredjeni period.

NinaMedia je pokazala visoku svest o znacaju profesije i oblasti odnosa s javnošcu tako što je od osnivanja Društva Srbije za odnose s javnošcu ponudila svoj doprinos radeci medijski monitoring na sve teme od kljucnog znacaja za ovu oblast. I znam da to nije jedini primer njihovog doprinosa ovoj i drugim profesijama, privredi i društvu u celini.

Radujem se što vidim da kroz vreme rastu, napreduju i uvode nove servise, povecavaju broj zaposlenih i pružaju usluge nove generacije za sve veci broj zadovoljnih klijenata.

Zelim im još puno  uspeha i u buducnosti!

 
Arhiva preporuka

Klijenti