Drugi o nama  

Drugi o nama

Drugi o nama

 • UniCredit Bank Serbia JSC
  Ivana Simonović, Communication officer Identity and Communication Unit

  "Zahvaljujući Buzz monitoru, sada u realnom vremenu možemo da pratimo sve objave u vezi sa UniCredit Bankom, kao i da kroz različite analize sagledamo prisustvo banke u medijima, što nam pruža mogućnost da dodatno unapredimo način na koji komuniciramo sa javnošću."

   
 • Homepage
  Milka Negrović, Account Executive

  "Digitalni svet je brz, nepredvidiv i dinamičan. U mom poslu, pravi je izazov ostati u toku sa informacijama koje su od značaja za klijente. Buzz je alat sa kojim započinje svaki moj dan. Pregledan je, jasan, lak za korišćenje i što je najvažnije pouzdan."

   
 • Triple Jump Group (1)

  Kompanija Triple Jump Group vec 4 pune godine, uspešno saradjuje sa Ninamedia agencijom. Profesionalnost, azurnost i brzina Vašeg rada su glavne preporuke zbog kojih smo jako zadovoljni dosadašnjom saradnjom.

   
 • Victoria group
  Tamara VESELINOVIĆ, Menadžer za odnose sa javnošću

  "Buzz Ninamedia servis koristimo od početka 2016. godine. Već posle mesec dana bile su evidentne njegove prednosti kad je u pitanju praćenje online sadržaja: dobra pokrivenost društvenih mreža, efikasno izveštavanje i aplikacija jednostavna za korišćenje."

   
 • KreativaNewFormula
  Aleksanda Milosevic, Account Manager

  Vrlo sam zadovoljna saradnjom, pre svega, sa Vama, jer ste uvek spremni da saslušate klijenta, njegov zahtev i da uvek brzo odreagujete, što je u našem marketinškom poslu itekako važno. Ja, lično, nisam imala neke specificnije zahteve, kada su vaše usluge u pitanju, već samo klasičn press clipping, bez uporednih analiza, ali ovim delom vašeg posla sam zadovoljna.  

  Cene vaših usluga su korektne, a pritom ste vrlo predusretljivi prema starim klijentima, ukoliko zatraže neka stara istraživanja, jer ih ne naplaćujete i to mnogo utiÄe na celokupnu predstavu o vama kao saradniku.

  Želim vam mnogo uspeha i da i dalje ostanete ovako dobri saradnici!

   
 • Delegacija Evropske unije
  Aleksandar Djordjevic, Savetnik za medije i informisanje

  Medija monitoring koji za Delegaciju Evropske unije u Republici Srbiji vec dve godine obavlja Ninamedia predstavlja jedno od kljucnih pomagala za uspešno sprovodjenje naše komunikacione strategije. Pregledni, jasno napisani i kvalitetni sizei najvaznijih vesti u srpskim medijima - i to na engleskom jeziku - su nezaobilazno jutarnje štivo u Delegaciji. Ninamedia kao partner pokazuje veliku fleksibilnost i prilagodljivost potrebama i zahtevima klijenta i bez ikakvih problema i vremenskih odlaganja moze da promeni izgled i sadrzaj proizvoda.

   
 • Dijamant
  Miloš Klać, Specijalista za digitalni marketing

  "Buzz je servis koji pravi razliku - organizacija ključnih reči, izveštaji i ocenjivanje postali su igra, ovim update-om skratio sam vreme koje trošim na cliping nekoliko puta. Oduševaljava me što sve mogu preko tastature, mnogo je praktično. 

   
 • Kompanija Dunav osiguranje a.d.o. (1)
  Milica Slijepcevic, Direktor Sektora za PR

  Jutro pocinjem uz kafu, a  uspešan dan uz Ninamediu. Da nije vas, mnogi bi ziveli u zabludi !
  Za 6 godina saradnje, nemam ništa drugo za vas osim reci hvale.

   
 • Erste Bank a.d. Novi Sad
  Andrea Brbaklić, Communication Department

  Jedno od najcvršcih partnerstava Sektora komunikacija Erste Banke je upravo sa Ninamedijom. Zajedno smo bili prilikom dolaska banke u Srbiju, zajedno smo prošli kroz transformaciju banke, razvoj od regionalne mreze do nacionalne, povecanje trzišnog ucešca, uspostavljanje i promovisanje principa društveno odgovornog poslovanja... Ninamedija je u svakom trenutku bila tu da sve zabelezi, obavesti, analizira. Detaljno, pravovremeno i prilagodjeno specificnim potrebama.