“Ninamedia” proslavila 15. rođendan  

“Ninamedia” proslavila 15. rođendan

“Ninamedia” proslavila 15. rođendan

Isečci iz novina (1)

"Ninamedia" proslavila 

15. rođendan 

Kompanija "Ninamedia" proslavila je 15 godina uspešnog poslovanja u četvrtak, 24. 11. 2016. godine, u restoranu "Jezero" na beogradskoj Adi Ciganliji. Da je ova kompanija i dalje lider u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, osim zavidne svakodnevne statistike u poslovanju, potvrđuje i sve veći broj klijenata koje "Ninamedia" okuplja iz godine u godinu na tradicionalnoj beogradskoj proslavi. Proslavu jubileja - 15 godina uspešnog poslovanja - "Ninamedia" je organizovala tematski, u znaku samih početaka, pa je ceo koncept proslave simbolično pratio takozvani "flopi disk", svojstven počecima interneta, medijskih i komunikacionih tehnologija. 

Voditelj programa Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to koliko su informacione tehnologije napredovale od nastanka agencije i naglasio da "Ninamedia" tokom 15 godina poslovanja nijednom nije posustala na tom putu. - Razvijala se svakodnevno prateći i postavljajući trendove novim tehnologijama na ovim prostorima, tako da bismo se teško mogli setiti i hronološki sortirati sve što se zbilo u prethodnih 15 godina. Ono što znamo jeste ono gde smo danas, a gotovo je nemoguće pretpostaviti šta će nam sve doneti narednih 15 godina - prokomentarisao je Beleslin dosadašnje uspehe "Ninamedije". 

Direktor kompanije "Ninamedia" Dragan Radić, osvrnuo se na početke rada kompanije: 

- Od prvog dana znali smo da želimo da postanemo kompanija koja stvara nova i originalna rešenja i zato 

se radujemo svakom problemu sa kojim se suočavamo, jer on za nas ne predstavlja prepreku, već jedinstvenu šansu u kojoj prepoznajemo nove prilike. Sa 15 godina ste najsrećniji, najviše sanjarite i jako se zaljubljujete, jako želite i sve ostvarujete - rekao je Radić, dodajući da kompanija "Ninamedia" baš to sada i proživljava, malu maturu koja je najlepše doba za prigrabiti sve što dolazi. Više od 500 klijenata, prijatelja kompanije i zaposlenih, uživalo je u atmosferi koju su priredili pevač Saša Matić i Dejan Petrović sa svojim "Big bendom".

 

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Poslednje vesti

Arhiva vesti