O nama  

O nama

O nama

Razlog zašto postojimo i radimo jeste da Vam pružimo najkvalitetniju moguću osnovu i podršku za Vaše PR, marketinške i prodajne strategije. Radeći na tome, za ovih 17 godina Ninamedia je postala apsolutni lider u oblasti praćenja i analize medijskog sadržaja u Srbiji.

Svoje poslovanje organizujemo tako da u svakom momentu možemo da izađemo u susret zahtevima naših klijenata. Zato smo Vam dostupni 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Kako raste broj korisnika naših usluga, rastemo i mi, pa Vam tako danas možemo staviti na raspolaganje znanje i veštine naših 200 zaposlenih i povremenih saradnika.Za Ninamedia tim biramo saradnike koji su orijentisani na potrebe klijenata i profilisani kao kliping operateri, medijski analitičari, prevodioci, istraživači, novinari, reporteri, kamermani, montažeri, anketari... Svi zajedno možemo učiniti mnogo toga da Vam pomognemo da Vaše poslovanje napreduje jer Vaš uspeh je zapravo i naš, pa je to ono što nas najviše motiviše.

Osnovni proizvod Ninamedije i ono po čemu smo najprepoznatljiviji jeste medijski kliping i analiza medijskih sadržaja. U prosečnom danu isporučimo našim korisnicima oko 20 000 obrađenih priloga. Pratimo i analiziramo sadržaje iz nekoliko hiljada štampanih, elektronskih i internet medija, uključujući i komentare Vaših ciljnih grupa na društvenim mrežama, forumima i blogovima. Svako jutro kad stignu na posao, naši klijenti zateknu obrađene i izanalizirane sadržaje, po želji i specijalizovane izveštaje, čime dobijaju realnu sliku o tome kako ih njihove ciljne grupe i šira javnost vide. Sve ovo, po potrebi, pružamo im i u realnom vremenu. Tako naši klijenti stiču značajnu konkurentsku prednost u odnosu na one koji svoje poslovanje  baziraju na pretpostavkama jer mogu da grade i sprovode svoje PR, marketinške i prodajne strategije na realnoj osnovi.

U prilog činjenici da Ninamedia služi svojoj svrsi ide i podatak da danas u ukupnom tržištu kliping usluga u Srbiji imamo učešće od 70%, a na našoj referentnoj listi nalaze se najuspešnije velike i male kompanije, institucije i organizacije, kao i javne ličnosti i medijske zvezde. 

 

Poslednje, mediji o nama

Arhiva mediji o nama

Poslednje vesti

Arhiva vesti