Analize medijskog sadržaja  

Analize medijskog sadržaja

Analize medijskog sadržaja

Analiza objava u tradicionalnim medijima:

Pregled broja, tema i tonaliteta priloga o pojavljivanju u medijima. Analiza se sastoji od grafikona i tabela, sa mogućnošću selektovanja određenih parametara, čime se omogućava detaljan, jasan i pregledan uvid u medijsku eksponiranost.

Analiza objava u savremenim medijima/ društvenim mrežama:

Analiza zvaničnih profila i stranica podrazumeva kontinuirano praćenje svih relevantnih i javno dostupnih stranica i profila na mrežama a koji se sistemski skupljaju i obrađuju kako bi se prikazali rezultati onoga što su organizacije komunicirale, uz osvrt na to kako su reagovali korisnici i kakvi su rezultati prema parametrima - lajkovima, deljenju, broju komentara, pregleda i drugim, javno dostupnim parametrima.

Analiza pojavljivanja pojmova podrazumeva da se za konkretan pojam ili više njih, pretraže javno dostupne mreže i kanali - od Fejsbuk stranica, Instagram, Tviter, Youtube i ostalih dostupnih mreža, te, nakon obrade, prikaže njihovo prisustvo, u vidu grafikona i tabela, a koje bi pokazalo sentiment i tematiku koju su korisnici koristili kada su govorili o tom pojmu.

Sve analize su dostpune u interaktivnom formatu, a po potrebi i u drugim formatima (PDF, Excel,..)

Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas: +381 (21)475 4200

Poslednje vesti

Arhiva vesti